Chiftele umplute cu varza si marar
PrinteazaChiftele umplute cu varza si marar din: carne tocată de pui, chifla, morcov, cartof, lapte, ou, sare, piper macinat, marar, verzişoare de Bruxelles.
- 1/2 kg carne tocată de pui
- 1 chiflă
- 1 morcov
- 1 cartof de dimensiune mijlocie
- 50 ml lapte
- 1 ou
- sare
- piper negru măcinat
- 1 legătură mărar
- 15-20 verzişoare de Bruxelles
Mod de preparare:
Indepărtezi cotoarele verzişoarelor şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare, pentru 10 minute. Scurgi verzişoarele fierte şi le pui la scurs pe şervete absorbante.
Inmoi chifla în lapte, pentru 5 minute. Cureţi cartoful şi morcovul, le dai pe răzătoarea fină şi apoi le storci. Amesteci carnea cu pâinea stoarsă, oul bătut, morcovul, cartoful, mărarul tocat, sare şi piper după gust.
Iei porţii de compoziţie de mărimea unei caise, le aplatizezi în palmă şi pui în centru câte o verzişoară, pe care o înveleşti în compoziţie. Prăjeşti chifteluţele în baie de ulei încins şi le scoţi pe şervete absorbante.
Chiftele umplute cu varza si marar
Pofta buna!