Chiftele umplute cu varza si marar

Printeaza

Chiftele umplute cu varza si marar din: carne tocată de pui, chifla, morcov, cartof, lapte, ou, sare, piper macinat, marar, verzişoare de Bruxelles.

Ingrediente:Chiftele_umplute_cu_varza_si_marar

  • 1/2 kg carne tocată de pui
  • 1 chiflă
  • 1 morcov
  • 1 cartof de dimensi­une mijlocie
  • 50 ml lapte
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru măcinat
  • 1 legătură mărar
  • 15-20 verzişoare de Bruxelles

Mod de preparare:

Indepărtezi cotoarele verzişoarelor şi le pui la fiert în apă cu un praf de sare, pentru 10 minute. Scurgi verzişoarele fierte şi le pui la scurs pe şervete absorbante.

Inmoi chifla în lapte, pentru 5 minute. Cureţi cartoful şi morcovul, le dai pe răzătoarea fină şi apoi le storci. Amesteci carnea cu pâi­nea stoarsă, oul bătut, morcovul, cartoful, mărarul tocat, sare şi piper după gust.

Iei porţii de compoziţie de mărimea unei caise, le aplatizezi în palmă şi pui în centru câte o verzişoară, pe care o înveleşti în com­poziţie. Prăjeşti chifteluţele în baie de ulei încins şi le scoţi pe şervete absorbante.

Chiftele umplute cu varza si marar

Chiftele_umplute_cu_varza_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.