Chiftele umplute cu branza

Printeaza

Chiftele umplute cu branza din: carne, paine, oua, mozzarella, usturoi, oregano, ceapa, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele umplute cu branza

  • 370 g carne tocată amestec
  • 2 felii pâine
  • un ou
  • 100 g mozzarella
  • o linguriţă pudră de usturoi
  • o linguriţă oregano uscat
  • 1 linguriţă sos picant
  • o ceapă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine carnea cu sare, pudră de usturoi, ceapa fin tocată, oregano, piper, sos picant. Apoi se adaugă miezul de pâine înmuiat, pătrunjelul fin tocat şi oul. Se amestecă bine.

Cu mâna uşor umezită se formează chiftelele, li se face un gol, se pun bucăţele de brânză şi se remodelează pentru a ascunde brânza.

Se prăjesc chiftelele în ulei bine încins şi se scot pe şervete de hârtie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.