Chiftele de mazare cu susan

Printeaza

Chiftele de mazare cu susan din: mazare, oua, faina, seminte de susan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele_de_mazare_cu_susan

  • o conserva mare mazare
  • 2 oua
  • o lingura fiana
  • 100 g seminte de susan
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei încins, se pun la călit ceapa măruntită şi ardeiul cubulete. După ce s-au înmuiat, se adaugă pieptul tăiat mărunt. Se lasă până ce carnea îşi schimbă culoarea, se adaugă şi măruntaiele şi se acoperă cu apă. Se lasă la fiert 15 minute.

Lintea se trece sub un jet de apă rece şi se adaugă peste carne. Se lasă 5 minute la fiert şi apoi se adaugă bulionul desfăcut cu putină apă. Se lasă la fiert 10 minute. Se aduce la masă cu sare şi verdeaţă, după gust.

Chiftele de mazare cu susan

Chiftele_de_mazare_cu_susan

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. titlul – Chiftele de mazare cu susan nu corespunde cu textul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.