Chiftele din ciuperci cu cartofi

Printeaza

Chiftele din ciuperci cu cartofi din: cartofi, ciuperci, paine, amidon, vegeta, patrunjel.

Ingrediente:Chiftele din ciuperci cu cartofi

  • 2 cartofi raşi pe răzătoarea mică
  • 1 cană ciuperci fierte
  • 2 felii pâine înmuiată
  • 2-3 linguri amidon
  • 1 linguriţă vegeta
  • 1-2 linguriţe pătrunjel verde tăiat mărunt

 

Mod de preparare:

Se toacă ciupercile prin maşina de tocat carne. Se stoarce bine pâinea înmuiată şi se ames­tecă cu ciupercile şi restul ingredientelor. Se formează chifteluţe care se coc la cuptor în tava unsă cu ulei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.