Chiftele din carne de pui cu cascaval si marar
PrinteazaChiftele din carne de pui cu cascaval si marar din: pipet de pui, morcov, cascaval, franzela, patrunjel, marar, ou, sare, faina sau pesmet, salata de varza, ulei, feliute de salam.
Ingrediente:
- 500 g pipet de pui
- 1 morcov
- 50 g cascaval
- 2 felii franzela
- 1 legatura patrunjel
- 1 legatura marar
- 1 ou
- sare
- faina sau pesmet
- ulei
- salata de varza
- feliute de salam
Mod de preparare:
Dai prin maşina de tocat pieptul de pui şi morcovul. Pui feliile de pâineînmuiateîn apă şi stoarse, pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt, oul, caşcavalul ras şi sare, după gust.
Formezi chiftelele, le dai prin făină sau pesmet şi le prăjeşti în ulei încins. Le scoţi pe şervete absorbante, să încorporeze grăsimea în exces. Le serveşti, după gust, cu salată de varză şi fetiuţe de salam.
Chiftele din carne de pui cu cascaval si marar
Pofta buna!