Chiftele de vinete si dovlecei

Printeaza

Chiftele de vinete si dovlecei

Ingrediente:Chiftele de vinete si dovlecei

  • 3 vinete mici
  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 100 g brânză
  • 20 g făină
  • două ouă
  • 200 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă vinetele de coajă, se fierb şi se taie jumătăţi. Dovleceii tăiaţi se dau prin maşina de tocat, la fel şi vinetele.

Se amestecă totul cu ceapă rasă, brânză frământată, făină, ouă şi se condi­mentează. Se amestecă bine şi se fac chiftele mici, care se dau prin făină şi se prăjesc în mult ulei.

Se servesc calde, cu salată verde.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut demult chiftele de vinete. O sa fac in weekend.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.