Chiftele de pui cu cartof si cascaval

Printeaza

Chiftele de pui cu cartof si cascaval din: piept de pui, caşcaval, cartofi, oua, nucsoara, pesmet, unt, sare, piper.

Chiftele_de_pui_cu_cartof_si_cascaval

Ingrediente:

  •  100 g piept de pui
  •  50 g caşcaval ras
  •  750 g cartofi
  •  3 ouă
  •  un praf de nucşoară
  •  pesmet fin
  •  2 linguri unt
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în apă cu un praf de sare si, între timp, carnea se toacă. Cartofii odată fierţi se pasează ca pentru piure, se lasă la răcit si apoi se adaugă car­nea tocată, ouăle, caşcavalul si nucşoara.

Se verifică gustul de sare si piper. Cu mâna umezită se modelează chiftele care se trec prin pesmet. Se prăjesc chiftelele în unt topit şi se aduc la masă calde.

Chiftele de pui cu cartof si cascaval

Chiftele_de_pui_cu_cartof_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.