Chiftele de peşte (varianta)

Printeaza

Chiftele de peşte 

Ingrediente:Chiftele de peşte

  • 700 g peşte
  • 2 ouă
  • 300 g ceapă
  • 150 g franzelă
  • 1 legătură verdeaţă
  • 150 g făină
  • 200 g ulei
  • 3 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele de oase. Carnea se taie bucăţele şi se amestecă cu miez de pîine albă muiat în lapte şi stors bine, ceapă călită, verdeaţă, piper şi sare după gust. Se trec îm­preună prin maşina de tocat.

Se adaugă ouăle, amestecînd din nou. Se formează chifteluţe mici care se dau prin făină şi se prăjesc pe ambele părţi în ulei bine încins. Se servesc calde sau reci.

 

Poftă buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.