Chiftele de peste in susan

Printeaza

Chiftele de peste in susan din: peste, ceapa, morcovi, piper, sare, ou, foi de dafin, pesmet, susan.

Ingrediente:Chiftele de peste in susan

  • 700 g peşte (merluciu, crap, rechin)
  • 4 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • 10 boabe de piper negru
  • 2-3 foi de dafin
  • 1 ou
  • 1 lingură pesmet condimentat
  • sare
  • 3 linguri cu susan

 

Mod de preparare:

Pui la fiert peştele, ceapa şi morcovii întregi în apă rece cu sare, cât să le acopere. Adaugi foile de dafin, piperul şi laşi să fiarbă bine.

Când a fiert foarte bine, strecori supa. O dai deoparte şi îndepărtezi oasele şi cartilajele. Pasezi peştele şi legumele, adaugi oul, pesmetul (tarhon tocat, opţional) şi amesteci bine.

Formezi chiftele pe care le tăvăleşti bine în susan. Le pui apoi în tavă, pe hârtie de copt şi le laşi să se coacă circa 20 de minute, până se aureşte susanul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.