Chiftele de peste cu patrunjel si sos

Printeaza

Chiftele de peste cu patrunjel si sos din: file de peşte, paine, lapte, usturoi, ceapa, patrunjel, oua, sare, piper, roşii în bulion, ulei, muştar, otet, zahar, boia iute, busuioc, curry, 

Chiftele de peste cu patrunjel si sos

Ingrediente:

  • 500 g file de peşte
  • 4 felii pâine
  • 200 ml lapte
  • 5 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru sos:

  • 1 cutie roşii în bulion
  • 3 linguri ulei
  • 16 linguriţă muştar
  • 16 linguriţă oţet
  • 2 linguriţe zahăr
  • 1 linguriţă boia iute
  • frunze de busuioc
  • 16 linguriţă curry
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Speli fileurile de peşte şi le toci. Inmoi pâinea în lapte, o storci şi o pui peste carne. Adaugi usturoiul pisat, ceapa dată prin râzătoare, pătrunjelul tocat, ouăle, sarea şi piperul.

Amesteci bine şi formezi chifteluţe rotunde. încingi într-o cratiţă uleiul, pui roşiile în bulion tocate şi o cană cu apă. Adaugi muştarul, oţetul, zahărul, boiaua iute, busuiocul tocat şi curry.

Laşi la fiert, apoi introduci în sos chifteluţele de peşte. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi laşi să fiarbă aproximativ 20 de minute. Serveşti chiftelele marinate calde, decorate cu frunze de busuioc.

Chiftele de peste cu patrunjel si sos

Chiftele de peste cu patrunjel si sos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.