Chiftele de pasăre

Printeaza

Chiftele de pasăre

Ingrediente:Chiftele de pasăre

  • 300 g carne de pasăre
  • 50 g ceapă
  • 100 g franzelă
  • 1/2 legătură verdeaţă
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea de pasăre, curăţată de pe oase sau rămasă de la alte preparate, se amestecă cu ceapă tăiată mărunt şi că­lită, pîinea muiată în apă rece şi scursă bine, 1/2 legătură de verdeaţă tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Se trece totul prin maşina de tocat carne. Se adaugă un ou proaspăt, se amestecă din nou şi cu mîna udată în apă se formează chiftele mici, care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc în ulei bine încins. Se servesc ca aperitiv, calde sau reci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.