Chiftele de naut cu verdeata

Printeaza

Chiftele de naut cu verdeata din: naut, pesmet, faina, ceapa, usturoi, patrunjel, bicarbonat, boia, ou, ulei, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:Chiftele de naut cu verdeata

  • 400 g năut fiert
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingură făină
  • 1 ceapă
  • 4 căţei de usturoi
  • 1/2 legătură de pătrunjel
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 1/2 linguriţă boia iute
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie sau oţet
  • pesmet şi seminţe de susan (pentru crustă)

 

Mod de preparare:

Toacă pătrunjelul. Amestecă-l cu nătul scurs şi dă-le la blender până obţii o pastă. Adaugă ceapa şi usturoiul tăiate grosier şi continuă să pasezi. Pune condimentele şi oul.

Adaugă trei linguri de pesmet, făina şi bicarbonatul stins cu zeamă de lămâie sau oţet. Omogenizează toate ingredientele.

Modelează chiftelele, tăvăleşte-le prin pesmet amestecat cu seminţe de susan. Prăjeşte-le în ulei încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.