Chiftele de naut cu susan

Printeaza

Chiftele de naut cu susan din: naut, usturoi, ceapa, bicarbonat, seminte de susan, patrunjel, chimen, coriandru, boia, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele_de_naut_cu_susan

  • 500 g năut
  • 3-4 căţei usturoi
  • 1/2 ceapă
  • o linguriţă bicarbonat
  • o lingură seminţe de susan prăjite
  • o legătură pătrunjel
  • 2 linguriţe praf de chimen măcinat
  • 2 linguriţe coriandru măcinat
  • 1/2 linguriţă boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Cu o seară înainte, se pun la înmuiat boabele de năut şi a doua zi se trec sub jet de apă rece şi se scurg foarte bine, să fie uscate.

Se pun boabele în robot şi se adaugă restul ingredientelor. Se mixează, amestecul rezultat se pune într-un vas, se acoperă şi se lasă la rece pentru o oră.

Se încinge uleiul într-o tigaie, se formează chiftelele între palmele uşor umezite şi apoi se prăjesc.

Chiftele de naut cu susan

Chiftele_de_naut_cu_susan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.