Chiftele de morcovi in pesmet

Printeaza

Chiftele de morcovi in pesmet din: cartofi, dovlecei, morcovi, pesmet, ceapa, faina, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de morcovi in pesmet

  • 2 cartofi
  • 1 dovlecei
  • 6 morcovi
  • pesmet
  • 1 ceapă
  • 3 linguri făină
  • 2-3 căţei usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, morcovii şi dovlecelul de coajă. Cartofii şi dovlecelul îi dai prin râzătoare, iar morcovii îi toci cubuleţe, apoi îi storci. Toci ceapa şi căţeii de usturoi. Amesteci toate ingredientele într-un bol, adaugi făina, apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Formezi chiftele şi le dai prin pesmet.

Incingi ulei şi le prăjeşti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.