Chiftele de hribi

Printeaza

Chiftele de hribi din: hribi, usturoi, rosie, faina, cartof, sare, piper, marar, busuioc, patrunjel, ulei, legume.

Ingrediente:Chiftele de hribi

  • 6-8 hribi
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 rosie
  • 2 linguri cu faina
  • 1 cartof fiert
  • sare
  • piper macinat
  • marar
  • busuioc si patrunjel tocate
  • 1 ceasca cu ulei
  • legume crude sau salata de sezon

 

Mod de preparare:

Curatati hribii, spalati in mai multe ape, separati coditele. Puneti la fiert in apa rece taiati in doua si fierbeti la foc mic 15 minute impreuna cu cozile.

Scurgeti, tocati marunt si amestecaţi omogen cu usturoiul pisat, rosia fara pielite si seminte tocata marunt, cartoful dat pe razatoare, sare, piper macinat, marar, busuioc si patrunjel tocate fin.

Formati chiftele si le prajiti in ulei fierbinte. Scoateti chiftelele pe servetele de hartie, apoi le treceti pe platou mare, garnisit cu cartofi mici, fierti intregi si legume de sezon. Serviti imediat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • chiftelute din hribi
  • chiftele de hribi

1 comentariu

  1. Foarte buna retete de post

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.