Chiftele de curcan si fasole picanta

Printeaza

Chiftele de curcan si fasole picanta din: fasole verde, piept de curcan, oua, paine, lapte, ceapa, faina, boia de ardei iute, sare, piper, ulei.

Chiftele_de_curcan_si_fasole_picante

Ingrediente:

  • 300 g fasole verde
  • 1 piept de curcan
  • 1 ou
  • 3 felii de pâine
  • 1 ceşcuţă cu lapte
  • 1 ceapă
  • 3 linguri cu făină
  • 1 linguriţă cu boia de ardei iute
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare: 

Spală bine fasolea şi pune-o la fiert în apă cu sare. între timp, trece carnea de curcan prin maşina de tocat împreună cu ceapa. Adaugă pâinea, înmuiată în lapte şi suficient stoarsă.

Leagă compoziţia astfel obţinută cu oul bătut bine cu un praf de sare şi piper. La final, adaugă fasolea, scursă bine şi tăiată în bucăţi mici.

Amestecă uşor, modelează chiftele cu palmele umede, trece-le prin făina amestecată cu boiaua iute şi rumeneşte-le în baie de ulei. Serveşte-le fie calde, fie reci, alături de o salată verde.

Chiftele de curcan si fasole picanta

Chiftele_de_curcan_si_fasole_picante

Poftra buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.