Chiftele de curcan in sos de rosii

Printeaza

Chiftele de curcan in sos de rosii din: ceapa, morcovi, carne tocata de curcan, orez, sare, piper, patrunjel, varza de bruxelles, sos de rosii.

Ingrediente:Chiftele de curcan in sos de rosii

  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 1 kg carne tocata de curcan
  • 2-3 linguri orez
  • Sare si piper
  • patrunjel
  • varza de bruxelles, fiarta

Ingrediente sos de rosii:

  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov

 

Mod de preparare:

Adaugati morcovii rasi si ceapa toccata peste carnea tocata de curcan. Adaugati orez, sare si piper. Amestecati bine, apoi formati chiftele.

Tocati ceapa si morcovul. Gatiti ceapa cateva minute intr-o tigaie, adaugati morcovii si sotati 2-3 minute. Adaugati sosul de rosii si gatiti la foc mic aproximativ 5 minute.

Adaugati sare si piper, se amesteca si se adauga chiftelele. Se adauga apa fiarta, suficient pentru a acoperi 3/4 din chiftele. Adaugati patrunjelul, puneti capacul si gatiti pentru 45-50 de minute.

Lasati sa se odihneasca, apoi serviti cu varza de bruxelles fiarta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.