Chiftele de crab in pesmet

Printeaza

Chiftele de crab in pesmet din: pesmet, carne de crab, boia, ceapa, maioneza, patrunjel, suc de lamaie, ulei.

Ingrediente:Chiftele de crab in pesmet

  • 5 mâni de pesmet alb proaspăt
  • 400 g carne de crab
  • 1/2 linguriţă boia de ardei cayenne
  • 3 linguri sos Wcorchestershire
  • 3 fire ceapă verde, tocate
  • 4 linguri cu vârf de maioneză
  • 5 linguri pătrunjel verde tocat
  • sucul de la 1/2 lămâie
  • ulei de arahide

 

Mod de preparare:

Amestecaţi ttoate ingredientele exceptând uleiul de arahicde şi asezonaţi cu sare şi piper. Daţi la frigider cel puţin 20-minute.

Apoi, cu palmele bime înfăinate, formaţi cu grijă 9 chiftele rotunde, uşor plate. Pe măsură ce terminaţi de modelat, puneţi-le pe o farfurie presărată cu fâină.

Incingeţi într-o tigaie puţin ulei de arahide.

Când este fierbinte, introduceţi chiftelele din carne de crab. Prăjiţi-le câte 2 minute pe fiecare parte. Când sunt gata, scoateţi-le pe şerveţele de hârtie.

Se servesc cu jumătăţi de lămâie şi cu salată de creson.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.