Chiftele de conopida si varza

Printeaza

Chiftele de conopida si varza din: conopida, varza, ceapa, oua, faina, praf de copt, boia, patrunjel, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Chiftele de conopida si varza

  • o conopida mică
  • 250-300 g varză
  • o ceapă mică
  • 2 ouă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 2 linguri făină
  • o lingurită praf de copt
  • o lingurita boia
  • o lingurită praf de usturoi
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Conopida curătată se trece prin răzătoare si împreună cu varza tăiată fidelută se pun la fiert cu apă cât să le acopere. Se scurg foarte bine apoi legumele fierte, se mixează si se adaugă restul ingredientelor.

Din amestec se ia cu lingura din compozitie şi se pune în ulei bine încins.

Se scot chiftelele pe hârtie absorbantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.