Chiftele de ciuperci cu rozmarin si marar

Printeaza

Chiftele de ciuperci cu rozmarin si marar din: ciuperci proaspete, ceapa, paine, oua, faina, marar, rozmarin, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 felii de pâine
  • 3 ouă
  • 2 linguri cu făină
  • 1 legătură cu mărar
  • 1 crenguţă cu rozmarin
  • ulei
  • sare, piper

Mod de preparare:

 

Căleşte ceapa în ulei. Adaugă ciu­percile tăiate mărunt şi un praf de sare şi piper.

Lasă să se înăbuşe o bine, apoi aromatizează cu mărar fe şi rozmarin.

După ce s-a răcorit, adaugă două ouă fierte tare şi tăiate mărunt, o celălalt ou, pâinea înmuiată şi stoarsă bine.

Amestecă uşor pana se omogenizeaza.

Din compoziţia astfel obţinută, modelează chiftele. Tăvăleşte-le prin făină şi rumeneşte-le în baie de ulei.

Chiftele de ciuperci cu rozmarin si marar

Chiftele_de_ciuperci_cu_rozmarin_si_marar

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.