Chiftele de cartofi cu varza

Printeaza

Chiftele de cartofi cu varza din: varza, cartofi, faina, pesmet, usturoi, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu varza

  • 1 varză mică
  • 2 cartofi
  • 4 linguri făină
  • pesmet
  • 4 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Toci varza, o freci cu sare şi o înmoi câteva minute în apă fierbinte. Dai cartofii prin râzătoare, îi scurgi şi-i amesteci cu varza scursă, usturoiul pisat, făina, sare şi piper, după gust.

Formezi chiftele cu mâna umedă, le dai prin pesmet şi le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.