Chiftele de cartofi cu nucsoara

Printeaza

Chiftele de cartofi cu nucsoara din: ceapa verde, varza, oua, nucsoara, sare, piper, pesmet, piure de cartofi, ulei de masline, ulei, smantana.

Ingrediente:Chiftele de cartofi cu nucsoara

  • 12 fire ceapa verde
  • varza verde, tocata
  • 2 oua, ușor bătute
  • 1/4 linguriță nucșoară proaspăt măcinata
  • 1/2 linguriță sare
  • piper proaspăt măcinat
  • 1/3 cana pesmet
  • 1 1/2 cani piure de cartofi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri de ulei
  • smantana, pentru servire

 

Mod de preparare:

Curățați și tăiați capetele de la ceapa verde, gatiti în apă clocotită aproximativ 5 minute. Scurgeti, stoarceti bine si se toaca marunt. Puneti intr-un bol, se adaugă varza, oua, nucsoara sare, piper, pesmet si piure de cartofi.

Se amestecă pentru a se combina.

Se încălzesc uleiurile intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, cu ajutorul unei linguri formati chiftele pe care le rumeniti in uleiul incins cateva minute pe fiecare parte.

Serviti cu smantana.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Chiftele de cartofi cu nucsoara
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.