Chiftele de carne cu fulgi de ovaz si usturoi

Printeaza

Chiftele de carne cu fulgi de ovaz si usturoi din: fulgi de ovăz, lapte, carne de porc, carne de vită, oua, ceapa, usturoi, ulei, piper, chimen, patrunjel verde, sare, concentrat de legume, pesmet.

Chiftele_de_carne_cu_fulgi_de_ovaz_si_usturoi

Ingrdiente:

  • 120 g fulgi de ovăz
  • 8 linguri de lapte
  • 320 g carne de porc
  • 320 g carne de vită
  • 1 ou
  • 2 cepe
  • 2-4 căţei de usturoi
  • 80 ml ulei
  • piper
  • chimen măcinat
  • pătrunjel verde
  • sare
  • concentrat de legume
  • pesmet

 

 

Mod de preparare:

Pune fulgii de ovăz într-un castron, toarnă lapte şi lasă-i un pic să se umfle.

Dă prin maşina de tocat carnea cu ceapa şi usturoiuj. Adaugă ou, sare, un praf de concentrat de legume, piper, chimen şi pătrunjel.

Leagă compoziţia cu fulgii de ovăz. Frământă şi împarte în câte bucăţi vrei, în funcţie de mărimea dorită.

Dă chiftelele prin pesmet şi prăjeşte-le pe ambele părţi în ulei.

După ce le rumeneşti pe foc, aşază chiftelele într-un vas termorezistent, la bain-marie şi introdu-le la cuptor să se pătrundă şi în interior.

Crusta va fi cro­cantă, iar miezul chiftelelor rămâne pufos.

Chiftele de carne cu fulgi de ovaz si usturoi

Chiftele_de_carne_cu_fulgi_de_ovaz_si_usturoi

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Chiftele din carne de curcan

Chiftele din carne de curcan

Chiftele din carne de curcan din: carne de curcan, ardei, ghimbir, maioneza, pesmet, usturoi, lamaie, smantana, unt, sare, piper. Ingrediente: 300 g carne fiartă de curcan 1 ardei iute roşu 1 lingură ghimbir ras 1 legătură ceapă verde 1 lingură maioneză 2-3 linguri pesmet 1 ou 1 căţel de usturoi coajă de lămâie 1 mână […]

Chiftele de ton in sos de patrunjel

Chiftele cu carne mentolata

Chiftele cu carne mentolata din: carne de vita, usturoi, menta, ulei de masline, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 1 kg carne de vită 5 căţei de usturoi 2 linguriţe de mentă uscată, fărâmiţată 7 linguri ulei de măsline 1 ceapă sare piper Mod de preparare: Carnea se dă de două ori prin maşina de tocat şi […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.