Chiftele cu verdeata
PrinteazaChiftele cu verdeata din: carne toacata, vita, porc, ceapa, marar verde, patrunjel verde, oua, pesmet, faina, sare, piper, ulei.
- 700 g carne tocata amestec (vita si porc)
- 1 ceapa
- 1 legatura de marar verde
- 1 legatura de patrunjel verde
- 2 oua
- 1 lingura cu pesmet
- faina
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Toaca ceapa si verdeata marunt. Amesteca-le cu carnea intr-un castron mare. Adauga ouale si pesmetul. Sareaza si pipereaza dupa gust. Amesteca sa se omogenizeze compozitia. Cu mainile umezite in apa rece, formeaza chiftele potrivit de mari.
Da-le prin faina si prajeste-le in baie de ulei incins. Lasa-le cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Chiftele cu verdeata
Pofta buna!