Chiftele cu varza si cascaval

Printeaza

Chiftele cu varza si cascaval din: varză albă, oua, faina, cascaval, sare, piper, ulei, patrunjel.

Chiftele_cu_varza_si_cascaval

Ingrediente:

  • 500 g varză albă
  • 4ouă
  • 300 g făină
  • 200 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • ulei, pentru prăjit
  • pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Desfaci primele foi de la varză, pe care nu le foloseşti. Restul verzei îl tai fideluţă şi căleşti, 10 minute, cu sare şi piper. O dai deoparte.

Dai caşcavalul prin râzătoa­re şi îl amesteci cu ouăle bătu­te, apoi torni compoziţia pes­te varză, adaugi pătrunjelul şi amesteci.

Presari făina, amesteci bine compoziţia şi, dacă e cazul, po­triveşti de sare şi piper. Formezi chifteluţe, le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.

Chiftele cu varza si cascaval

Chiftele_cu_varza_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.