Chiftele cu varza si cascaval
PrinteazaChiftele cu varza si cascaval din: varză albă, oua, faina, cascaval, sare, piper, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 500 g varză albă
- 4ouă
- 300 g făină
- 200 g caşcaval
- sare
- piper
- ulei, pentru prăjit
- pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Desfaci primele foi de la varză, pe care nu le foloseşti. Restul verzei îl tai fideluţă şi căleşti, 10 minute, cu sare şi piper. O dai deoparte.
Dai caşcavalul prin râzătoare şi îl amesteci cu ouăle bătute, apoi torni compoziţia peste varză, adaugi pătrunjelul şi amesteci.
Presari făina, amesteci bine compoziţia şi, dacă e cazul, potriveşti de sare şi piper. Formezi chifteluţe, le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.
Chiftele cu varza si cascaval
Pofta buna!