Chiftele cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Chiftele cu usturoi si patrunjel din: carne tocata, usturoi, ardei, patrunjel, ceapa, sos iute, oua, piper, faina, ulei.

Ingrediente:Chiftele_cu_usturoi_si_patrunjel

  • 500 g carne tocata
  • 4 catei de usturoi
  • un ardei rosu
  • o lingura patrunjel tocat
  • o ceapa mica
  • o picatura sos iute
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei

 

Mod de preparare:

Carnea tocată se pune într-un vas. Ceapa şi usturoiul se curăţă, se spală, după care se toacă foarte mărunt şi se pun peste carnea tocată. Se adaugă ardeiul spălat si tocat mărunt si pătrunjelul mărunţit, ouăle, sosul iute, sare şi piper.

Se amestecă bine compoziţia de chiftele şi se laşă la frigider 30 de minute. Apoi, se formează chiftelele care se trec prin făină şi se pun la prăjit în baie de ulei încins. După ce s-au rumenit, se scot pe şervete de hârtie.

Chiftele cu usturoi si patrunjel

Chiftele_cu_usturoi_si_patrunjel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.