Chiftele cu masline si ardei gras
PrinteazaChiftele cu masline si ardei gras din: carne tocată de vită, ardei gras roşu, rosii, sos pesto, muguri de pin, măsline negre, sare, piper, cartofi, legume.
Ingrediente:
- 400 g carne tocată de vită
- un ardei gras roşu
- o roşie
- 4 linguriţe sos pesto
- o lingură muguri de pin
- o lingură măsline negre
- un praf sare
- piper
Ingrediente pentru garnitură:
- cartofi prăjiţi
- legume
Mod de preparare:
Mugurii de pin se prăjesc în tigaia fără ulei şi apoi se mixează. Intr-un castron, se pune carnea tocată, se adaugă ardeiul tocat mărunt, roşia şi sosul pesto. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se amestecă bine si apoi se pun măslinele mărunt tocate şi făina de muguri de pin.
Se amestecă din nou până la completa omogenizare si se formează chiftelele, care se pun să se rumenească pe grătar. Se servesc alături de garnitură de cartofi prăjiţi si legume.
Chiftele cu masline si ardei gras
Pofta buna!