Chiftele cu masline si ardei gras

Printeaza

Chiftele cu masline si ardei gras din: carne tocată de vită, ardei gras roşu, rosii, sos pesto, muguri de pin, măsline negre, sare, piper, cartofi, legume.

Chiftele_cu_masline_si_ardei_gras

Ingrediente:

  •  400 g carne tocată de vită
  •  un ardei gras roşu
  •  o roşie
  •  4 linguriţe sos pesto
  •  o lingură muguri de pin
  •  o lingură măsline negre
  •  un praf sare
  •  piper

Ingrediente pentru garnitură:

  •  cartofi prăjiţi
  •  legume

Mod de preparare:

Mugurii de pin se prăjesc în tigaia fără ulei şi apoi se mixează. Intr-un castron, se pune car­nea tocată, se adaugă ardeiul tocat mărunt, roşia şi sosul pesto. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se amestecă bine si apoi se pun măslinele mărunt tocate şi făina de muguri de pin.

Se amestecă din nou până la completa omogenizare si se formează chiftelele, care se pun să se rumenească pe grătar. Se servesc alături de garnitură de cartofi prăjiţi si legume.

Chiftele cu masline si ardei gras

Chiftele_cu_masline_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.