Chiftele cu legume

Printeaza

Chiftele cu legume

Chiftele cu legume

Ingrediente:

  • 700 g cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 fir de busuioc
  • 2 căţei de usturoi
  • 150 g brânză topită
  • 1 ou
  • 125 g pesmet
  • 2 linguri cu orez fiert
  • ulei, sare, busuioc

Preparare:

Fierbe cartofii în apă cu sare. Separat, căleşte ceapa, usturoiul şi morcovul tăiat mărunt. După 2 minute adaugă sare şi puţin busuioc.

Amestecă legumele călite cu cartofii zdrobiţi bine. Adaugă orezul fiert şi potriveşte gustul de sare. Amestecă uşor, după care, cu palmele umede modelează chiftele în mijlocul cărora pune câte un cub de brânză.

Trece chiftelele prin oul bătut, apoi prin pesmet şi prăjeşte-le în ulei, timp de 3-4 minute, pe fiecare parte, până se rumenesc.

Chiftele cu legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.