Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute

Printeaza

Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute din: carne de vită, carne de porc, cascaval, ceapa, ardei iuti, verdeata, sare piper, unt.

Chiftele_cu_carne_cascaval_si_ardei_iute

Ingrediente:

  • 500 g carne de vită, fără os
  • 500 g carne de porc, fără os
  • 200 g caşcaval
  • 2 cepe
  • 3 ardei iuţi
  • 2 legături verdeaţă
  • sare
  • piper
  • puţin unt

 

 

 

 

Mod de preparare:

Tai în cuburi carnea de porc şi de vită şi o treci prin maşina de tocat carne. Cureţi ceapa şi ardeii şi le tai mărunt. Sărezi pasta de carne şi o condimentezi cu ardeiul iute.

Amesteci ceapa tocată, caşcavalul ras, untul, verdeaţa fin tocată şi puţin piper.

Porţionezi pasta de carne în bucăţi aproximativ de mărimea unui măr, iar în mijloc pui câte 1 linguriţă de amestec de ceapă şi caşcaval.

Le aplatizezi astfel încât să nu iasă afară caşcavalul, acoperind umplutura cu un strat suficient de gros de amestec.

Le frigi pe grătarul încins, câte 5 minute pe fiecare parte şi le serveşti cu salată de varză dulce şi roşii sau o altă salată de sezon.

Chiftele cu carne, cascaval si ardei iute

Chiftele_cu_carne_cascaval_si_ardei_iute

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.