Chifle umplute cu ciuperci si ceapa verde

Printeaza

Chifle umplute cu ciuperci si ceapa verde din: chifle graham, ciuperci proaspete, ceapă verde, unt, sare, piper, patrunjel.

Chifle_umplute_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

Ingrediente:

  • 4 chifle graham
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 2 legături ceapă verde
  • 100 g unt plus 20 g
  • sare
  • piper
  • pătrunjel pentru servit

Mod de preparare:

Ciupercile se taie foarte mătunt şi se pun într-o tigaie. Se lasă să-şi elibereze apa.

Intre timp, ceapa.se căleşte în unt topit şi apoi se adaugă ciupercile.

Se presară cu sare si piper şi se lasă pe foc aproximativ 15 minute, amestecând mereu.

Se taie un căpăcel fiecărei chifle si se scoate miezul, care se adaugă peste ciuperci.

Se ung chiflele cu restul de unt topit, se umplu cu ciuperci şi miez şi se dau la cuptor 10 minute.

Se servesc cu pătrunjel proaspăt.

Chifle umplute cu ciuperci si ceapa verde

Chifle_umplute_cu_ciuperci_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

retete

Chifle umplute cu ciuperci

Chifle umplute cu ciuperci din: chifle, ciuperci, unt, lapte, verdeata, sare si piper. Ingredinte: 8 chifle 1/2 kg ciuperci 50 g unt 1/2 ceasca lapte verdeata sare piper     Mod de preparare Se taie un capac la chifle. Se scobesc de miez. Se unge interiorul cu putin unt. Se umplu cu ciupercile tocate, inabusite […]

Reteta zilei: Chifle cu mac si susan

Chifle cu mac si susan din: faina de migdale, amidon, faina de cocos, oua, ulei de avocado, apa, praf de copt, sare, seminte de mac, seminte de susan. Ingrediente: 2/3 cană făină de migdale 1/4 cană amidon 3 linguri făină de cocos 4 ouă 3 linguri ulei de avocado 2 linguri apă 1 linguriță praf […]

 

Chifle umplute cu bacon si mozzarella

Chifle umplute cu bacon si mozzarella

Chifle umplute cu bacon si mozzarella din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, verdeata, sare. Ingrediente: 3 chifle 3 ouă 3 felii de bacon mozzarella 1 pahar cu lapte caşcaval ras verdeaţă sare   Mod de preparare: Scobeşte chiflele, înmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.