Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli

Printeaza

Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli din: chifle graham, ciuperci felii din conservă, cascaval, ardei capia, porumb dulce din conservă, pătrunjel, sare, ulei, unt, broccoli.

Ingrediente:Chifle_marmorate_cu_ciuperci_si_broccoli

  • 4 chifle graham
  • 100 g ciuperci felii din conservă
  • 100 g caşcaval
  • 1 ardei capia
  • 2 linguri porumb dulce din conservă
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri unt
  • 4 bucheţele de broccoli

Mod de preparare:

Speli ardeiul, îl cureţi de cotor şi seminţe şf îl tai în cubuleţe. Căleşti puţin ardeiul în ulei, cât să se înmoaie. Scurgi ciupercile şi porumbul.

Opăreşti broccoli şi îl tai în cubuleţe. Amesteci legumele, porumbul, verdeaţa tocată şi sare după gust, ţinând cont că şi caşcava­lul e sărat.

Tai câte un capac fiecă­rei chifle şi le scoţi miezul. Ungi fiecare chiflă în interi­or cu 1 linguriţă de unt. în fiecare chiflă pui două stra­turi de legume, fiecare pre­sărat cu puţin caşcaval ras.

Aşezi chiflele în tava tape­tată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptor pentru 5 minute, la foc mediu. După ce scoţi chiflele din cuptor, le pui capacele şi le laşi să se răcească astfel, apoi le ambalezi în folie de plastic.

Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli

Chifle_marmorate_cu_ciuperci_si_broccoli

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.