Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli
PrinteazaChifle marmorate cu ciuperci si broccoli din: chifle graham, ciuperci felii din conservă, cascaval, ardei capia, porumb dulce din conservă, pătrunjel, sare, ulei, unt, broccoli.
- 4 chifle graham
- 100 g ciuperci felii din conservă
- 100 g caşcaval
- 1 ardei capia
- 2 linguri porumb dulce din conservă
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- 1 lingură ulei
- 2 linguri unt
- 4 bucheţele de broccoli
Mod de preparare:
Speli ardeiul, îl cureţi de cotor şi seminţe şf îl tai în cubuleţe. Căleşti puţin ardeiul în ulei, cât să se înmoaie. Scurgi ciupercile şi porumbul.
Opăreşti broccoli şi îl tai în cubuleţe. Amesteci legumele, porumbul, verdeaţa tocată şi sare după gust, ţinând cont că şi caşcavalul e sărat.
Tai câte un capac fiecărei chifle şi le scoţi miezul. Ungi fiecare chiflă în interior cu 1 linguriţă de unt. în fiecare chiflă pui două straturi de legume, fiecare presărat cu puţin caşcaval ras.
Aşezi chiflele în tava tapetată cu hârtie de copt şi le introduci în cuptor pentru 5 minute, la foc mediu. După ce scoţi chiflele din cuptor, le pui capacele şi le laşi să se răcească astfel, apoi le ambalezi în folie de plastic.
Chifle marmorate cu ciuperci si broccoli
Pofta buna!