Chifle cu legume la grătar

Printeaza

O reteta de chifle cu legume la gratar: ulei de masline, ardei iuti, dovlecei, chifle, otet balsamic, zahar, frunze de salata, sare si piper.

Ingrediente:Chifle cu legume la grătar

  • 50 ml ulei de masline
  • 2 ardei iuti rosii, fara seminte si taiati
  • 2 dovlecei, taiati pe lung
  • 4 chifle taiate pe jumatate
  • 20 ml otet balsamic
  • 5 g zahar
  • 70 g frunze de salata (de sortimente diferite)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incinge într-o tigaie 3 linguri ulei de măsline. Adaugă ardeii şi dovleceii şi căleşte-i pentru 4-5 minute, amestecând, până se rumenesc uşor. Când ai terminat, transferă ardeii într-o farfurie.

Taie chiflele pe jumătate şi prăjeşte-le pe grătar pentru 1 minut, până devin aurii. între timp, pentru a prepara un dressing, amestecă oţetul, zahărul şi uleiul rămas. Adaugă sare şi piper după gust.

Aşază chiflele pe farfurii, pune peste ele legumele rumenite şi frunzele de salată. Stropeşte cu dressingul pregătit şi serveşte imediat.

Chifle cu legume la grătar

Chifle cu legume la grătar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.