Chifle la cuptor

Printeaza

Chifle la cuptor din: chifle, oua, smantana, sunca, marar, sare, unt.

Ingrediente:Chifle la cuptor

  • 4 chifle
  • 4 ouă
  • 4 linguri smântână de gătit
  • 4 felii şuncă
  • puţin mărar
  • sare
  • 25 g unt topit

 

Mod de preparare:

Chiflelor li se taie un căpăcel şi apoi se scobesc fără a le găuri.

Se repartizează smântână şi apoi câte o felie de şuncă tăiată mai mărunt.

Se pune câte un ou, se presară cu sare şi se ung apoi chiflele cu unt topit.

Se aşază în tava de cuptor, se lasă 20 de minute şi se servesc cu mărar deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.