Chifle fragede cu usturoi

Printeaza

Chifle fragede cu usturoi din: lapte de soia, faina, drojdie, margarina, miere, sare, ulei, usturoi, marar.

Ingrediente:Chifle fragede cu usturoi

  • 200 ml lapte de soia
  • 350 g făina
  • 2 linguriţe drojdie uscată
  • 50 g margarina topită
  • 30 g miere
  • o linguriţă sare
  • ulei
  • 6 căţei usturoi
  • 2-3 fire mărar

 

Mod de preparare:

Toate ingredientele pentru aluat se pun în maşina de făcut pâine, se alege programul de frământat şi se lasă inclusiv la crescut. Dacă nu aveţi maşină de pâine, se amestecă ingredientele, apoi coca obţinută se lasă la crescut la loc călduţ, până îşi dublează volumul.

Se scoate aluatul pe masă, se împarte în bile de mărimea unei mandarine şi se lasă la crescut 30 de minute. Intre timp, se pisează usturoiul, se freacă cu puţin ulei şi se amestecă cu mărar.

Bilele de aluat se modelează după dorinţă, se ung cu amestec de usturoi şi se coc 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.