Chifle de cartofi umplute cu creveti

Printeaza

Chifle de cartofi umplute cu creveti din: creveti decorticati, coaja de limeta, sare, maioneza, arpagic, marar, suc de lamaie, zahar, piper, chifle de cartofi, unt.

Ingrediente:Chifle de cartofi umplute cu creveti

  • 260 g creveti decorticati
  • 150 g creveti tigru decorticati
  • coaja de la 1/2 de limeta
  • 1 1/2 linguri de sare
  • 1 1/2 linguri de maioneza
  • 1 1/2 lingurite de arpagic, fin tocat
  • 1 lingurita de marar, fin tocat
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 1/3 lingurita de zahar
  • 1 varf de cutit de piper negru proaspat macinat
  • 2 chifle de cartofi
  • 1 lingura de unt nesarat, topit

 

Mod de preparare:

Spalati bine crevetii si taiati capetele. Fierbeti crevetii 2-3 minute, apoi intr-o alta oala puneti apa cu gheata si turnati crevetii. Indepartati cojile si lasati 5 minute sa se odihneasca.

Intr-un robot de bucatarie adaugati coaja de limeta, sare, maioneza, arpagic, marar, suc de lamaie, zahar si piper negru si procesati impreuna.

Mai adaugati sare dupa gust. Scoateti crevetii din frigider si amestecati cu pasta de condimente.

Dati inapoi la frigider.

Intre timp, crestati chiflele de cartofi si ungeti cu unt. Adaugati in tigaie si gatiti cate 2 minute, apoi scoateti crevetii din frigider si umpleti fiecare chifla. Decorati cu marar si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.