Chifle cu ton si cascaval

Printeaza

Chifle cu ton si cascaval din: ton, ketchup, smantana, ceapa, cascaval, chifle.

Ingrediente:Chifle cu ton si cascaval

  • 200 g ton
  • 2 linguri ketchup
  • 2 linguri smântână
  • 2 fire ceapă verde
  • 2 chifle
  • 40 g cascaval

 

Mod de preparare:

Scurge de lichid o canservă de 200 g ton şi mărunţeşte-l în bucăţi mici. Combină cu 2 linguri ketchup de roşii, 2 linguri smântână şi 2 fire ceapă verde, tocată mărunt.

Taie în două 2 chifle şi rumeneşte-le. Unge-le cu amestecul de ton şi presară 40 g caşcaval răzuit. Dă la grill până când brânza se topeşte şi se rumeneşte.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Chifle cu rahat

Chifle de casa dulci

Chifle de casa dulci din: lapte, unt, zahar, faina, drojdie, frisca. Ingrediente: 500 ml lapte 75 g unt moale 75 g zahăr 650 g făină 50 g drojdie proaspătă sare un gălbenuş 100 ml frişcă   Mod de preparare: Se încălzesc 250 ml lapte în care se desface drojdia. In robot se pun făina, drojdia crescută, […]

Ciupercute champignon umplute

Chifle umplute cu oua si ciuperci

Chifle umplute cu oua si ciuperci din: oua, spanac, ciuperci, unt, sare, chifle. Ingrediente: 4 chifle 4 ouă 4 ciuperci 200 g spanac 100 g unt sare   Mod de preparare: Ciupercile feliate se pun într-o tigaie şi se lasă sa se evapore apa. Se topeşte untul, se scobesc chiflele şi se repartizează spanacul crud. […]

Chifle cu smantana

Chifle cu smantana

Chifle cu smantana din: smantana, lapte, zahar, oua, sare, drojdie, faina. Ingrediente: 400 ml smântână grasă 100 ml lapte 5 linguri zahăr 8 gălbenuşuri sare 25 g drojdie de bere proaspătă făină cât cuprinde   Mod de preparare: Se aduc toate ingredientele în bucătărie de cu seară, până ce ajung la temperatura camerei. Se încălzeşte […]

Chifle cu unt si scortisoara

Chifle cu unt si scortisoara din: faina, lapte, zahar, drojdie, unt, oua, lapte, scortisoara. Ingrediente: 500 g făină 250 ml lapte un cub drojdie proaspătă 60 g zahăr pudră 100 g unt topit un praf sare 2 ouă Pentru copt: 2 linguri lapte 2 linguri zahăr cristale scorţişoară   Mod de preparare: Se desface drojdia […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.