Chifle cu oua si bacon

Printeaza

Chifle cu oua si bacon din: chifle, oua, bacon, mozzarella, lapte, cascaval, sare, verdeata.

Ingrediente:Chifle cu oua si bacon

  • 3 chifle
  • 3 ouă
  • 3 felii de bacon
  • 1 bulgăre de mozzarella
  • 1 pahar cu lapte
  • puţin caşcaval ras
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Scobeşte chiflele. Inmoaie-le în lapte, apoi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune în fiecare chiflă puţină mozzarella rasă, o felie de bacon tocat mărunt şi sparge câte un ou deasupra.

Sărează şi dă-le la cuptor 20 de minute.

La servire, cât sunt calde, presară caşcaval ras şi decorează cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.