Chifle cu oua prajite si peste

Printeaza

Chifle cu oua prajite si peste din: chifle, unt, pastrav, oua, chives.

Ingrediente:Chifle cu oua prajite si peste

  • 4 chifle
  • 1 lingura unt
  • 8 oua
  • pastrav afumat
  • chives

 

Mod de preparare:

Se taie pe jumătate 4 chifle şi se prăjesc. Se topeşte o lingură de unt într-o tigaie, apoi se adaugă 8 ouă bătute care se încălzesc treptat, amestecând până se obţin ouă jumări.

Se pun 2 jumătăţi de chifle pe câte o farfurie, se acoperă cu felii de păstrăv afumat, apoi se adaugă ouăle. Se presară chives tocat pe deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.