Chefal la cuptor cu rosii, masline si icre de chefal

Printeaza

 Chefal la cuptor cu rosii, masline si icre de chefal

Ingrediente:Chefal la cuptor cu rosii, masline si icre de chefal

  • 6 chefali (circa 1,400 kg)
  • 400 g roşii
  • 1/2 pahar vin roşu
  • sare
  • cimbru
  • 150 g ulei
  • 150 g măsline verzi
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 4 căţei de usturoi
  • 150 g icre de chefal

 

Mod de preparare:

Chefalii se curăţă, se spală şi se usucă pe un şervet. Se dă sare şi se pun într-o tavă adancă cu ulei, măslinele fără samburi, usturoiul tocat, ro­şiile curăţate, tăiate şi stoarse, cimbru, icrele şi vinul.

Se dau la cuptor circa 30 minute. Cînd s-au răcit, se aşază pe un platou şi se presară pă­trunjelul tocat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Imi place foarte mult chefalul. UN peste de mare delicios. Ca sa nu mai vorbesc despre icrele de chefal… un deliciu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.