Chefal la cuptor cu ardei iuti

Printeaza

Chefal la cuptor cu ardei iuti din: chefal, ardei iuti, sare, piper, usturoi, lamai, ulei, hartie pentru copt.

Ingrediente:Chefal_la_cuptor_cu_ardei_iuti

  • un chefal
  • ardei iuţi
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • două lămâi
  • ulei
  • hârtie pentru copt

 

Mod de preparare:

Peştele se spală, se curăţă de solzi şi se eviscerează.

Se unge cu ulei chefalul, se dă cu sare şi piper, atât în interiorul peştelui, cât şi exterior, se pune usturoi pisat înăuntrul şi deasupra lui, unul sau doi ardei iuţi şi se stropeşte cu lămâie.

Se ia o tavă de aragaz, se unge cu ulei, apoi se pune hârtia de copt stropită cu ulei şi se dă la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Chefalul este delicios acompaniat de un piure de cartofi şi de mujdei frecat bine cu smântână.

 

Chefal la cuptor cu ardei iuti

Chefal_la_cuptor_cu_ardei_iuti

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.