Chefal cu tarhon

Printeaza

Chefal cu tarhon din: chefal, zucchini, ardei, ceapa, morcov, ulei, tarhon, unt, sare.

Ingrediente:Chefal cu tarhon

  • 2 chefali nu prea mari, curăţaţi de solzi şi intestine
  • 1 zucchini mic, tăiat julien
  • 1 ardei gras roşu, mai mic, tăiat fâşii subţiri
  • 1/4 cană ceapă, roşie, tăiată peştişori
  • 1 morcov, tăiat julien
  • 1 lingură ulei
  • 2 linguri tarhon tocat
  • 1 lingură unt
  • sare
  • piper proaspăt măcinat

Mod de preparare:

Pregătiţi grătarul. Pudraţi peştii cu sare şi piper, după, gust. Încingeţi in uleiul prăjit legumele la foc iute, cca 3 min, amestecând mereu.

Puneţi fiecare peşte pe câte o bucată mare de folie de aluminiu. Puneţi peste fiecare peşte câte jumătate din lamestecul de legume, tarhon şi unt.

Infăşuraţi bine peştii în folii şi lpuneţi-i pe grătar. Lăsaţi-i la fript 14-18 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.