Chefal cu legume la cuptor

Printeaza

Chefal cu legume la cuptor din: chefal, cartofi, morcovi, fasole verde, ardei gras, dovlecel, vanata, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Chefal cu legume la cuptor

  • 700 g chefal
  • 4 cartofi
  • 2 morcovi
  • 200 g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 vanata
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare

Curăţaţi peştele, spălaţi-l şi tăiaţi-lîn bucăţi potrivite. Curăţaţi cartofii şi morcovii, spălaţi-i şi tăiaţi-i în bucăţi mai mari. Spălaţi dovlecelul, ardeiul gras şi vânătă, apoi tăiaţi-le în bucăţi.

Puneţi într-o tavă adâncă bucăţile de peşte, împreună cu legumele tăiate şi fasolea verde, tăiată în segmente mari. Stropiţi totul cu ulei, presăraţi cu sare şi piper şi puneţi tava în cuptorul încins.

Coaceţi la foc potrivit circa 45 de minute.

Serviţi peştele cald cu garnitură de legume coapte şi presăraţi deasupra pătrunjelul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.