Cheesecake cu vanilie si nucsoara

Printeaza

Cheesecake cu vanilie si nucsoara din: biscuiţi, unt, nucsoara, brânză de vaci, branza de vaci, zahar, faina, oua, esenta de vanilie, frisca lichida.

Cheesecake_cu_vanilie_si_nucsoara

Ingrediente:

  •  250 g biscuiţi
  •  125 g unt
  •  1/2 linguriţă nucşoară rasă

Ingrediente pentru garnitură:

  •  500 g brânză de vaci
  •  150 g zahăr
  •  2 linguri făină
  •  3 ouă
  •  o fiolă esenţă vanilie
  •  250 ml friscă lichidă

Mod de preparare:

O formă rotundă cu pereţii detaşabili se tapetează cu hârtie de copt şi se pune amestecul de biscuiţi mărunţiţi, nucşoară şi unt topit. Se dă la rece.

Se bate brânza, apoi se pun zahărul şi făina, ouăle, unul câte unul, şi esenţa de vanilie. La final, se toarnă frişca lichidă.

Se pune amestecul peste baza de biscuiţi şi se lasă la cuptor pentru 55 de minute. Se scoate apoi din cuptor şi se lasă să se răcească complet în forma de copt. Apoi se scoate.

Cheesecake cu vanilie si nucsoara

Cheesecake_cu_vanilie_si_nucsoara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.