Cheesecake cu ricotta

Printeaza

Cheesecake cu ricotta din: oua, unt, faina, zahar, ricotta, sare.

 

Ingrediente:Cheesecake cu ricotta

  • 3 ouă
  • 3 linguri de unt topit
  • 100 g făină
  • 100 g zahăr
  • 250 g ricotta
  • 50 g zahăr pudră
  • 1/2 linguriţă de sare

 

Mod de preparare:

Bate energic ouăle cu zahărul şi sarea până îşi triplează volumul. Adaugă untul topit (răcit) şi, treptat, făina cernută, amestecând cu grijă.

Toarnă aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi nivelează. Dă la cuptor 25 de minute. Intre timp, bate ricotta (scursă) cu zahărul pudră.

Când blatul s-a răcorit, taie-l în foi subţiri dacă e cazul, pune deasupra compoziţia de brânză.

Tine la rece 1-2 ore înainte de servire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Desert

Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie

Cheesecake cu Crema de Portocale și Vanilie din: biscuiti, unt, branza de vaci, smantana, zahar, oua, coaja si suc de portocale, extract de vanilie. Cu acest Cheesecake Cremos, veți experimenta o explozie de arome bogate și delicioase, într-un desert care cucerește cu siguranță inimile celor care îl gustă. Ingrediente pentru crusta: 200g biscuiți digestivi sau […]

retete

Cheesecake Japonez Moale și Delicios

Cheesecake Japonez Moale și Delicios din: biscuiti digestivi, unt, branza de vaci, smantana, oua, zahar, faina, extract de vanilie. Cheesecake-ul japonez este un desert ușor și pufos, adorat pentru textura sa moale și gustul delicat. Acesta este inspirat de bucătăria japoneză, care se remarcă prin eleganța și rafinamentul preparatelor. Cheesecake-ul japonez este o alegere excelentă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.