Cheesecake cu ciocolata si frisca

Printeaza

Cheesecake cu ciocolata si frisca din: biscuiţi, unt, frisca lichida, ciocolata amaruie, crema de branza, zahar, oua.

Cheesecake_cu_ciocolata_si_frisca

Ingrediente:

  •  250 g biscuiţi
  •  125 g unt
  •  200 ml frişcă lichidă
  •  200 g ciocolată amăruie
  •  600 g cremă de brânză
  •  125 g zahăr
  •  4 ouă

Mod de preparare:

Biscuiţii măruntiti şi se amestecă bine cu . untul topit şi apoi se pun într-o formă de copt care se dă la rece. Se fierbe frişca, se trage de pe foc si se pun în ea bucăţele de ciocolată. Se ames­tecă pentru a topi ciocolata.

Brânza si zahărul se amestecă, se adau­gă ouăle uşor bătute, se amestecă din nou Si se pune ciocolata. Se toarnă compozţia peste blatul de bis­cuiţi si se pune forma la fiert la bain-marie, în cuptor, pentru o oră.

Apoi se ţine 30 de minute în Cuptor cu uşa întredeschi­să. Se lasă apoi la rece pentru o noapte. Se serveşte decorat cu cacao şi ciocolată rasă.

Cheesecake cu ciocolata si frisca

Cheesecake_cu_ciocolata_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.