Cheese-cake cu caise

Printeaza

O reteta delicioasa de Cheese-cake cu caise din: foi gelatina, vanilie, branza de vaci, zahar pudra, coaja de lamaie, frisca, caise, lichior de caise, unt si zahar brun.

Ingrediente:Cheese-cake cu caise

  • 4 foi gelatina
  • 1 baton vanilie
  • 200 g branza de vaci
  • 120 g zahar pudra
  • 1 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 250 ml frisca
  • 500 g caise
  • 70 ml lichior de caise
  • 60 g unt
  • 6 lingurite zahar brun

 

Mod de preparare:

Se inmoaie gelatina in apa rece. Se cresteaza batonul de vanilie si se scoate miezul; se amesteca impreuna cu branza, 40 g zahar pudra si coaja de lamaie. Se dizolva gelatina la foc moale si se adauga 2 linguri din crema. Se amesteca si se inglobeaza apoi in restul de crema.

Se inglobeaza frisca batuta cu 30 g zahar pudra. Se aseaza intr-o tava adanca dreptunghiulara si se da la frigider 4 ore.

Cheese-cake cu caise

Cheese-cake cu caise

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.