Chec vegetarian

Printeaza

Chec vegetarian din: fulgi de ovaz, telemea, lapte, oua, praf de copt, alune, morcovi, susan, patrunjel, ceapa verde, boia, bulion.

Ingrediente:Chec vegetarian

  • 120 g fulgi de ovăz
  • 150 g brânză telemea
  • 400 ml lapte dulce
  • 2 ouă
  • 1 pachet praf de copt
  • lingură alune măcinate
  • morcovi
  • lingură susan
  • linguri pătrunjel verde
  • 6 fire de ceapă verde
  • 2 linguri bulion
  • 1 lingură boia de ardei dulce

 

Mod de preparare:

Fierbi timp de 5 minute fulgii de ovăz în lapte, apoi adaugi alune­le măcinate. Separat, fierbi mor­covii tăiaţi rondele, după care îi scurgi bine de apă.

Baţi ouăle, le amesteci cu fulgii de ovăz, adaugi bulionul, morcovii fierţi, 1 pachet de praf de copt, susa­nul, boiaua de ardei, pătrunjelul tocat fin, ceapa tăiată mărunt şi brânza tăiată cubuleţe. Amesteci cu grijă, apoi torni compoziţia în­tr-o formă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină.

Coci checul la foc potrivit aproximativ 25 de minute (până se rumeneşte).

 

Chec vegetarian

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.