Chec sarat de legume

Printeaza

Chec sarat de legume din: morcovi, dovlecei, mazăre, ouă, lapte, amidon sau făină, smântână de gătit, sare, piper, nucsoara, oua.

Chec_sarat_de_legume

Ingrediente:

  •  3 morcovi
  •  2 dovlecei mici
  •  300 g mazăre
  •  6 ouă
  •  100 ml lapte
  •  3 linguri amidon sau făină
  •  100 ml smântână de gătit
  •  sare
  •  piper
  •  nucşoară

Ingrediente pentru umplutură:

  •  3 ouă

Mod de preparare:

Dovleceii tăiati cubuleţe se fierb în apă sărată, 5 minute. Morcovii se taie mărunt şi se fierb, 10 minute.

Apoi se amestec cu dovleceii si mazărea. Se fierb cele 3 ouă.

Ouăle crude se bat cu sare, piper si nucşoară, se adaugă smântână si laptele în care s-a desfăcut amidonul. Se ames­tecă bine.

Se unge cu unt o formă de chec, se pun legumele, se asază ouăle fierte ca la drob şi se toarnă amestecul de lapte.

Se dă la cuptor la bain-marie pentru 50 de minute.

Chec sarat de legume

Chec_sarat_de_legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Chec sarat cu ciuperci

Chec sarat cu ciuperci

Chec sarat cu ciuperci din: ciuperci, faina, iaurt, masline, cascaval, oua, costita. Ingrediente: 400 g ciuperci 5 linguri făină 5 lingari iaurt 50 g măsline feliate 100 g caşcaval 4 ouă 2 linguri ulei 50 g costiţă afumată sare piper   Mod de preparare: Toci ciupercile şi le căleşti putin in ulei până când scade apa […]

 

Chec cu mazare si feta

Chec sarat cu feta

Chec sarat cu feta din: oua, feta, faina, ulei, lapte, praf de copt, busuioc, ceapa, sare, piper. Ingrediente: 200 g feta 4 ouă 250 g făină un plic praf de copt 100 ml ulei 100 ml lapte 10 frunze busuioc proaspăt o legătură ceapă verde sare piper   Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.