Chec pufos cu pere

Printeaza

Chec pufos cu pere din: oua, zahar, smantana, lapte, ulei, faina, praf de copt, pere.

Ingrediente:Chec pufos cu pere

  • 3 ouă
  • 100 g zahăr
  • 90 ml ulei
  • 50 ml smântână
  • 50 ml lapte
  • 200-230 g făină
  • 7 g praf de copt
  • 4 pere mari
  • 2 linguri dulceaţă

 

Mod de preparare:

Speli perele, le cureţi de coajă, le îndepărtezi căsuţa cu seminţe cu grijă ca să rămână întregi şi cu codiţă. Umpli perele cu câte o linguriţă de dulceaţă, le dai prin făină şi le aşezi într-o tavă de chec mai mică în care ai întins hârtie de copt.

Separat, baţi ouăle cu zahărul şi adaugi, pe rând, uleiul în fir subţire, laptele amestecat cu smântână, iar la final, încorporezi făina amestecata cu praful de copt.

Omogenizezi ingredientele, torni aluatul peste pere, codiţele lor vor rămâne la suprafaţă, şi dai tava la cuptorul încins în prealabil. O ţii aproximativ 25 de minute sau până când trece testul scobitorii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.