Chec imbracat in ciocolata
PrinteazaChec imbracat in ciocolata din: oua, faina, indulcitor, ulei, lapte, praf de copt, cacao, esenta de vanilie, ciocolata neagra, unt.
- 4 ouă
- 350g făină
- 50g îndulcitor
- 150 ml ulei
- 100 ml lapte
- 1 praf de copt
- 2 linguri cacao
- 2 linguri esenta de vanilie
Ingrediente pentru glazura:
- 100gr ciocolata neagra
- 2 linguri unt
Mod de preparare:
Mixezi ouăle cu îndulcitorul până îşi dublează volumul. Adaugi laptele, uleiul, esenţa de vanilie şi făina amestecată cu praful de copt. Aşezi într-o tavă hârtie de copt şi torni jumătate din compoziţie. In restul de aluat pui cacaua şi amesteci.
Torni această compoziţie peste cea din tavă şi le amesteci cu o lingură. Dai tava la cuptor, încins în prealabil, până trece testul scobitorii.
Scoţi checul din tavă şi-l îmbraci în glazura făcută din ciocolata topită amestecată cu unt.
Chec imbracat in ciocolata
Pofta buna!