Chec imbracat in ciocolata

Printeaza

Chec imbracat in ciocolata din: oua, faina, indulcitor, ulei, lapte, praf de copt, cacao, esenta de vanilie, ciocolata neagra, unt.

Ingrediente pentru aluat: Chec_imbracat_in_ciocolata

  • 4 ouă
  • 350g făină
  • 50g îndulcitor
  • 150 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri esenta de vanilie

Ingrediente pentru glazura:

  • 100gr ciocolata neagra
  • 2 linguri unt

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu îndulcitorul până îşi dublează volumul. Adaugi laptele, uleiul, esenţa de vanilie şi făina amestecată cu praful de copt. Aşezi într-o tavă hârtie de copt şi torni jumătate din compoziţie. In restul de aluat pui cacaua şi amesteci.

Torni această compoziţie peste cea din tavă şi le amesteci cu o lingură. Dai tava la cuptor, încins în prealabil, până trece testul scobitorii.

Scoţi checul din tavă şi-l îmbraci în glazura făcută din ciocolata topită amestecată cu unt.

Chec imbracat in ciocolata

Chec_imbracat_in_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.